PodiumS

Organisatie Studio*****

Nieuwjaarstoast 2023

Nieuwjaarstoast 2023

Nieuwjaarstoast 2023 | disco fever

Na twee jaar (en een bak verdriet voor organisatoren) is het wel tijd voor een klein feestje. Want deze toast heeft inmiddels al 10 jaar voor een prachtig en absoluut feestelijk begin van een nieuw jaar gezorgd. Mensen uit Rotterdam die weer mensen meebrengen om met elkaar vooral (bij) te praten, nieuwe ontmoetingen, te toasten en proosten, te lachen en zeker om weer een dansje te kunnen doen met elkaar. Daar zorgen de vrienden MartenEs voor. Het ontbreekt je aan niets. Enige wat wij willen is een positieve vibe van mensen die snel tevreden zijn en open staan voor spontaniteit en zonder enige (hoge) verwachtingen. Aandacht voor elkaar!

In een ontspannen sfeer met DJ's zonder bekende naam maar met een bak ervaring. Disco is de insteek voor 2023 maar er zeker een old school of hip-hopje voorbij komen. Liever geen verzoekplaatjes. Voor de rest is IEDEREEN die goed gemutst is meer dan welkom. Entree is gratis, barprijzen zeer vriendelijk en de locatie blijft een classic topper. 

Mede mogelijk gemaakt door Dudok | Lennard Beumer en alle artiesten (line up volgt) die vrijwillig hun geweldige skillz met ons delen. 

Leuk je te zien op 20 januari 2023 | MartenEs xxx